Live

Impresionată de meciul cu Muguruza, Nadia a venit la Paris special pentru a fi alături de Halep

Data publicării:
Foto: Shutterstock

Nadia Comăneci a sosit, sâmbătă, la Paris, pentru a o susţine pe Simona Halep în finala de la Roland Garros, subliniind că a fost impresionată de meciul numărului 1 mondial cu Garbine Muguruza şi speră ca aceasta să repete evoluţia şi în finala cu Sloane Stephens.

„Am reuşit să fac rost de bilet şi am venit de la Chicago. Nu am vrut să pierd această finală, am fost alături de ea şi anul trecut. Are o şansă reală să câştige acest trofeu şi cred că toată lumea din România e alături de ea. Trebuie să joace aşa cum ştie, ea ştie ce are de făcut, m-a impresionat meciul cu Muguruza, a fost extrem de determinată, cred că şi azi va fi la fel de determinată”, a declarat Nadia Comăneci la Pro TV.

Simona Halep joacă, astăzi, de la ora 16:00, pentru un prim titlu de Grand Slam, la Roland Garros, după ce se află pentru a patra oară în finală la un turneu de asemenea anvergură, a doua din acest an, după Australian Open. Indiferent de rezultatul meciului din finala de la Roland Garros cu Sloane Stephens (SUA), Halep îşi va păstra locul I WTA şi în ierarhia ce va fi publicată luni.

Sursa: News.ro

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ambasada Franței din Moscova a fost vandalizată cu simboluri amenințătoare care fac trimitere la război

Macron face apel pentru o apărare europeană mai puternică: „Europa ar putea muri, nu suntem echipaţi pentru a face faţă riscurilor”

Morişca de vânt care decora celebrul cabaret Moulin Rouge a căzut

Record de cazuri de febră dengue în Franţa de la începutul anului 2024, chiar înainte de Jocurile Olimpice

Partenerii noștri