Live

Un fotbalist de 19 ani, din Anglia, dependent de droguri și jocuri de noroc, s-a sinucis. Mesajul tulburător lăsat părinților

Data actualizării: Data publicării:
FOTO: justgiving.com

Un tânăr fotbalist care era dependent de droguri și jocuri de noroc s-a sinucis.

Bradley Whittle, 19 ani, le-a lăsat părinților săi un mesaj voce cutremurător, în care le spune: „ne vedem dincolo”, potrivit Metro.

Bradley, care juca la Charnock Richard Football Club, echipă care face parte dintr-o ligă inferioară din Anglia, era dependent de droguri și avea datorii mari din cauza jocurilor de noroc.

Tânărul devenise despresiv, lua medicamente în acest sens, dar avea tendințe suicidale și a mai încercat să își pună capăt zilelor în urma cu câteva luni. Atunci, părinții ar fi vrut să fie internat într-un spital de specialitate, însă medicii au fost de părere că poate primi asistența necesară de acasă.

Dianne, mama fotbalistului, a declarat în cadrul audierilor: „Braley a avut o copilărie normală și fericită. Era un fotbalist talentat, la școală a avut rezultate deosebite și avea o viață socială bună, un cerc de buni prieteni. La începutul anului 2018 am aflat că avea dificultăți financiare din cauza consumului de droguri și a jocurilor de noroc. Apoi a început o relație care l-a distrus, la începutul lui 2019. A început să vorbeasă despre sinucidere. A luat antidepresive, însă nu l-au ajutat”.

Tânărul s-a sinucis la mijlocul anului trecut, iar acum cazul este anchetat pentru a se stabili dacă a primit ajutorul de care avea nevoie.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Fostul fotbalist Robinho a fost arestat și va sta 9 ani în închisoare pentru viol

„O experiență cutremurătoare”. Un fotbalist din Kenya a fost răpit și torturat într-o pădure. Cum a fost salvat

Cum a reușit „cea mai fericită țară din lume” să înjumătățească rata sinuciderilor și să salveze mii de vieți (The Guardian)

Milionarul Virgil Chirică a fost găsit mort în vila sa din Voluntari

Partenerii noștri