Black Friday 2018 România. Produsul de lux redus cu peste 12.000 de lei

Data actualizării: Data publicării:
Stilourile de lux vor fi reduse de Black Friday 2018 cu până la 95%
Stilourile de lux vor fi reduse de Black Friday 2018 cu până la 95%

Black Friday 2018 în România vine și cu produse de lux care vor beneficia de reduceri masive, de până la 95%. Printre aceste se numără și instrumentele de scris Parker, Sheaffer sau Cross, care vor fi la promoție de Black Friday 2018. 

stilou de lux
Stilourile de lux vor fi reduse de Black Friday 2018 cu până la 95%

PenHouse.ro, magazinul online al Consult Company, unic importator și distribuitor în România de instrumente de scris ale unora dintre cele mai renumite branduri la nivel global, precum Parker, Sheaffer și Cross, intră în campania de Black Friday 2018 cu reduceri de până la 95% la stilouri și pixuri premium și de lux.

Compania va da startul reducerilor de Black Friday 2018 în România pe 16 noiembrie la miezul nopții și va oferi discounturi masive la peste 15.000 de produse, până duminică, 18 noiembrie.

Citește și: Black Friday 2018. Cele mai ciudate lucruri pe care le caută românii

Astfel, timp de 3 zile, clienții vor putea comanda produse reduse, în unele cazuri, chiar și cu peste 12.000 de lei, cum este cazul stiloului din aur Parker Duofold Esparto Solid Gold Limited Edition ce poate fi achiziționat în Black Friday cu 25% reducere, la prețul de 37.252 lei.

Black Friday 2018 la evoMAG. Mașini de spălat la 600 de lei, reducere de 47% la smartwatch-uri Apple

Stilouri placate cu aur, mai ieftine cu 65% de Black Friday 2018

Românii care vor să experimenteze cum e să scrie cu stilouri placate cu aur, precum cele utilizate de membrii Casei Regale Britanice, pot achiziționa stilourile Parker Premier Deluxe Gold Plated, cu doar 641 de lei, mai ieftine cu 65%, față de prețul întreg.

De asemenea, stilourile Premier Titanium Edition, de la Parker, pot fi achiziționate cu 821 de lei, prețul fiind redus cu 50%. Și stilourile Parker Premier Soft Brown pot fi cumpărate cu 50% reducere, la prețul de 762 lei.

În prezent, Parker este brandul premium cel mai bine poziționat și cu cea mai bună percepție în rândul românilor. Parker Pen Company, producătorul brandului, este furnizorul oficial de instrumente de scris al Coroanei Britanice.

Pixuri garantate pe viață la doar 80 lei – reducere 95% de Black Friday 2018

De reduceri de până la 95% beneficiază și unele dintre produsele Sheaffer, cum este cazul pixurilor Legacy Heritage (Chase Palladium), care pot fi cumpărate de Black Friday la prețul de doar 80 de lei, față de 1.459 lei, cât costă la preț întreg. Toate produsele Sheaffer sunt garantate pe viață – 99 de ani de la data cumpărării.

Și stilourile și pixurile produse de Cross, furnizorul oficial de instrumente de scris al Casei Albe, pot fi achiziționate la ofertă de Black Friday, reducerile ajungând aici până la 50%.

Vizate de reducerile de Black Friday 2018 sunt și instrumente de scris mai ieftine, dar de o foarte bună calitate, cum este cazul unora dintre produsele de la Paper Mate și Tombow, ce beneficiază de reduceri de până la 80%.

Toate comenzile cu valoare de peste 90 de lei făcute pe site-ul PenHouse.ro, în campania de reduceri de Black Friday 2018, beneficiază de livrare gratuită și vor fi procesate și expediate către cumpărători până la finalul zilei de luni, 19 noiembrie, în ordinea în care au fost plasate. Pentru comenzile a căror valoare este mai mică de 90 de lei, prețul transportului va fi de 20 de lei.

Citește și: Reduceri Black Friday 2018. O premieră: bilete pentru finala Champions League

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri