Deputat USR: Ponta înainte de moțiune: „Rog USR-ul să vegheze să nu fure PSD-ul voturile”

Data actualizării: Data publicării:
20170618_PARLAMENT_ponta_03_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Vicepreședintele USR Ionuț Moșteanu a dezvăluit pe pagina sa de Facebook că, înainte de declarațiile în plen privind moțiunea de cenzură, Victor Ponta le-a adresat un mesaj celor de la USR.

"Ponta înainte de moțiune: Rog USR-ul să vegheze să nu fure PSD-ul voturile" - le-ar fi spus Secretarul General al Guvernului celor din opoziție.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Victor Ponta a atras aseară atenţia că, indiferent de rezultatul votului de astăzi din Parlament, criza politică va continua.

El crede că mai este timp, până la ora 11:00, pentru ca scandalul să se încheie. Acest lucru ar însemna ca moţiunea să nu mai ajungă la vot. În acelaşi timp, secretarul general al guvernului spunea, aseară, că este pregătită lista miniştrilor PSD care ar urma să facă parte din viitorul cabinet condus de Sorin Grindeanu.

„Trebuie să îndeplinească două condiţii. În primul rând, să fie respinsă moţiunea şi, în al doilea rând, oamenii respectivi să aibă şi demnitate. Că dacă (astăzi - n.r.) vor să se pună bine cu domnul Dragnea şi (mâine - n.r.) vor să fie miniştri în Guvernul lui Grindeanu, nu merge chestia asta", a declarat Victor Ponta.

Ionuț Moșteanu este deputat USR, fost secretar de stat în Guvernul Ciolos, apoi consilier al ministrului Transporturilor în Guvernul tehnocrat. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri