Exclusiv Nicușor Dan: Am întrebat mai multă lume și nu regăsesc sintagma „București plin de gropi”. Pe bulevarde nu avem mari probleme

Data actualizării: Data publicării:
masini trafic bucuresti poluare
FOTO: Shutterstock

București nu este un oraș plin de gropi, spune primarul general. Nicușor Dan a afirmat la Interviurile Digi24.ro că „nu suntem perfecți în ceea ce privește calitatea străzilor, dar pe bulevardele principale nu avem mari probleme”.

„Am întrebat mai multă lume și nu regăsesc sintagma asta „București plin de gropi”. Există văluri acolo unde sunt foarte multe mijloace de transport, în stații, cu asta sunt de acord. În rest, nu suntem perfecți în ceea ce privește calitatea străzilor, dar pe bulevardele principale nu cred că avem mari probleme.

Prin Administrația Străzilor, după o achiziție publică ce a durat un an și jumătate, că asta este viteza cu care se mișcă Administrația Publică, vom începe, în sfârșit, să reabilităm străzi și trotuare.

În opinia mea, problema este mai mare la trotuare decât la străzi, la carosabil.

Unde vor fi cazuri de urgență vom avea plombări, dar vom avea și bulevarde mari în lucru, în reparație totală. Un exemplu este Bulevardul Magheru, acolo unde vor fi blocate pe rând benzile”, a afirmat primarul general.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri