Caz rar pentru poliţişti: ponei furat imediat după naștere

Data actualizării: Data publicării:
poneii

Caz rar pentru poliţiştii din Iaşi: au avut de recuperat un ponei, furat imediat după naştere de la o bază de agrement. Stăpânii au făcut imediat reclamaţie, iar ancheta nu a fost uşoară. Trei zile au umblat agenţii după micul cal până să îl găsească, aproape leşinat de foame. Cei care l-au luat nu erau prieteni cu animalele: aveau de gând doar să îl vândă şi nu i-au dat nimic de mâncare.

Poni are o săptămână. Imediat ce a venit pe lume a devenit centrul atenţiei. Numai că nişte indivizi au vrut să se îmbogăţească de pe urma drăgălăşeniei lui. Astfel că, într-o noapte, au furat poineiul.

Irina Anea, director bază de agrement: „L-au luat cu totul de la mama lui. Sincer, am fost foarte supărați atât pentru sănătatea puiului, cât și pentru sănătatea mamei. Era și o situație în care putea să nu trăiască datorită faptului că nu era alăptat corespunzător.”

Proprietarii au alertat imediat poliţia, iar oamenii legii l-au găsit, după trei zile, într-o piaţă. Urma să fie vândut. L-au adus acasă, iar bucuria a fost mare atât pentru oameni, cât şi pentru părinţii puiului.

Oamenii legii încearcă acum să îi prindă pe cei care au furat puiul.

Anca Vâjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași: „Efectuăm verificări în vederea stabilirii întregii situații de fapt. De asemenea, în urma verificărilor polițiștilor secției 4, puiul de ponei a fost recuperat și predat proprietarilor.”

Părinţii lui Poni au fost aduşi la Iaşi în urmă cu doi ani. Căluţul este al doilea "copil" al familiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri