Ce se întâmplă după ce doi motocicliști lovesc un leopard într-un parc natural din India. Momentul impactului a fost surprins pe cameră

Data actualizării: Data publicării:
doi motocicliști lovesc un leopard într-un parc natural din India
Doi motocicliști lovesc un leopard într-un parc natural din India FOTO: Times of India

Un fotograf al vieții sălbatice din Mumbai a surprins un accident dintre un leopard și o motocicletă pe care se aflau două persoane, pe drumul templului Ganesh, aducând în atenție siguranța faunei și normele privind circulația vehiculelor în centrul Parcului Național Ranthambore.

O serie de imagini arată leopardul care a fost lovit în timp ce traversa drumul. După impact, leopardul s-a ridicat, dar, probabil, a suferit leziuni. Cele două persoane de pe bicicletă au fost rănite ușor. Accidentul a avut loc sâmbătă, lângă templul Adda Balaji, relatează Times of India.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit sursei citate, drumurile de acces către temple, care traversează parcul natural, sunt deschise circulației vehiculelor patru zile pe săptămână, însă nu există nicio interdicție în privința motocicletelor.

Sridhar Sivaram, care se afla în safari atunci când a surprins scenele a spus că circulația persoanelor ar trebui să fie reglementată serios în zonă. „Dacă în loc de leopard era un tigru am fi vorbit de un incident mult mai grav”.

Un reprezentant al parcului a spus că s-au impus deja restricții și că acesta este un incident nefericit.

 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri