Video Pui de urs filmat „la furat” în Caraș-Severin: „Suntem în căutarea unui mic hoțoman care ne-a lăsat fără un sac de porumb”

Data actualizării: Data publicării:
urs la furat
Urs filmat „la furat” în Caraș-Severin FOTO: Facebook/ Romsilva

Un pui de urs a reușit să subtilizeze un sac cu porumb depozitat într-un punct de hrănire al animalelor sălbatice amenajat în Ocolul Silvic Teregova din cadrul Direcției Silvice Caraș – Severin. 

Imaginile amuzante au fost filmate de o cameră de monitorizare instalată în punctul de hrănire. Ursulețul depune ceva efort pentru prada: urcă pe scara făcută din șipci și se chinuie chiar și cu gura să țină deschisă ușa magaziei suspendate deasupra solului. Într-un final, reușește să înhațe sacul și fuge spre pădure.

Clipul a fost postat pe pagina de Facebook a Romsilva, alături de un mesaj simpatic:

„Suntem în căutarea unui mic hoțoman care ne-a lăsat fără un sac de porumb.

Semnalmente: blănos, simpatic, ingenios, micuț, bun cățărător, trăiește în pădurile administrate de Ocolul Silvic Teregova, are nas fin și abilități în ”subtilizarea” lucrurilor.

Ursul juvenil din imagini a reușit să subtilizeze un sac de porumb dintr-un observator al unui punct de hrănire al animalelor sălbatice amenajat de specialiștii Romsilva la Ocolul Silvic Teregova din cadrul Direcției Silvice Caraș – Severin”.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri