Tânăra care și-a bătut câinele în tramvai a fost amendată. Patrupedul își caută acum stăpân

Data publicării:
colaj caine batut tramvai

Un caz care a stârnit valuri de emoţii în toată ţara se îndreaptă spre un final fericit. Câinele bătut în tramvai își caută stăpân, iar fosta lui proprietară a fost amendată.

Un pui de câine bătut crunt de stăpâna lui într-un tramvai din Bucureşti a ajuns în grija Autorităţii pentru Protecţia Animalelor, care îi caută acum stăpân.

Căţeluşa în vârstă de opt luni are deja un nume: Kara, dar acceptă să fie botezată de viitorul protector cu inimă bună.

Cât despre fosta ei stăpână, are de plătit o amendă de 2.000 de lei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Comunicatul Poliției Locale București: „Lucrătorii Serviciului Poliția Animalelor din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală și Control a Municipiului București au identificat-o pe tânăra care, săptămâna trecută, a fost filmată în timp ce își lovea câinele într-un mijloc de transport în comun. Invitată la sediul Poliției Locale a Municipiului București pentru a da explicații, A.G. a recunoscut incidentul. Astfel, pentru nerespectarea Legii 205/ 2004 privind protecția animalelor, femeia a fost sancționată contravențional cu suma de 2000 de lei. Mai mult, A.G. a predat câinele către Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor, acolo unde acesta se afla acum spre adopție.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri