Imagini violente filmate într-un tramvai din Bucureşti

Data publicării:
femeie

Imagini violente au fost filmate într-un tramvai din Bucureşti. O tânără a fost înregistrată în timp ce îşi loveşte cu brutalitate câinele. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

Poți urmări AICI imaginile necenzurate

Tânăra loveşte animalul, care pare să fie pui, şi îi reproşează că a fugit de lângă ea. În imaginile postate pe Facebook de Tudor Tim Ionescu, consilier general al Capitalei, niciun alt călător nu intervine. Oamenii filmează incidentul şi comenteaza, fără ca vreunul să o oprească pe tânăra care îşi bate câinele.

Kuki Bărbuceanu, coordonator proiecte fundația Vier Pfoten: Din păcate, vedem din ce în ce mai des, ce să ne mai mirăm. Noi, din păcate, educația o facem cu palma sau cum pumnul. Provocarea de suferințe fizice și psihice animalelor prin orice mijloace este infracțiune. Autoritățile ar trebui să se autosesizeze și să intervină pentru a sancționa această persoană, un dosar penal, ori amendă penală. Acum vreo 2 ani, în Argentina, stăpâna a fost sancționată cu închisoare cu executare 3 ani de zile.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire puteţi lua legătura cu noi pe WhatsApp, la numărul a0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri