VIDEO | Bălăceală pe timp de caniculă, în Canada: O ursoaică și puii săi, surprinși când se răcoresc într-o piscină

Data actualizării: Data publicării:
un pui de urs in piscina, altul pe margine alaturi de ursoaica
Cei trei urși și-au făcut curaj și au intrat în apă pentru câteva momente de răcoare. Foto: Captură Twitter 𝐋𝐲𝐥𝐞 𝐉𝐞𝐟𝐟𝐫𝐞𝐲

Canicula cu care se confruntă Canada în ultimele zile este greu de suportat și pentru animale, nu doar pentru oameni. Temperaturile record de până la 47 de grade i-au făcut pe o ursoaică și pe cei doi pui ai săi să intre într-o curte din Columbia Britanică și să se bălăcească în piscina proprietarului, scrie BBC.

Imaginile au fost surprinse de către proprietarul piscinei și au devenit rapid virale pe rețelele sociale.

Cei trei musafiri nepoftiți și-au făcut curaj și au intrat în apă pentru câteva momente de răcoare. După ce s-au bălăcit în piscină, ursoaica și cei doi pui ai săi au sărit gardul grădinii și au plecat.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Un val de căldură face ravagii în nord-vestul Statelor Unite și în vestul Canadei, doborând record după record, iar meteorologii anunță că temperaturile nu vor scădea în zilele următoare.

„Cupola de căldură” instalată deasupra vestului Canadei a adus temperaturi record, luni înregistrându-se chiar și 47.9 grade Celsius în Lytton, oraș din centrul Columbiei Britanice, la aproximativ 200 de kilometri de Vancouver.

Din cauza căldurii extreme, autorităţile din Columbia Britanică au decis luni să închidă şcolile, universităţile, dar și unele centre de vaccinare.

 

Editor : Ioana Coman

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri