Sari la conținut

Ce fel de tată este Hagi?

Lecţie de modestie şi echilibru oferită de Gheorghe Hagi, invitat în platoul emisiunii „În faţa ta” de la Digi24. Antenorul FC Viitorul a explicat, la Digi24, de ce se fereşte de cuvintele mari. Totul, după ce fiica sa a scris pe Facebook că pentru ea Regele a devenit Zeu. Era un comentariu pe care Kira Hagi l-a făcut după ce echipa tatălui ei a câştigat campionatul.

Gheorghe Hagi este un tată preocupat să-şi încurajeze copiii să evolueze şi să îşi aleagă singuri drumul în viaţă.

Zeu nu sunt. Nu-mi place nici când mi se spune Rege, pentru că în sport nu există rege. Există suferință, sărăcie, trebuie să muncești în fiecare zi. Idealul meu și al soției e să fim pentru copiii noștri un fel de mentori, să ne ceară o părere”, a mărturisit fostul mare internațional român.

Fiica e în America, își continuă școala (...). Avea puțin dubii dacă o să o susțin, ea mi-a zis ca vrea să facă regie, film, actriță, film... și i-am zis că nu e nicio problemă, dar dacă e convinsă 100%. Trebuie să te dedici, să te sacrifici pentru tot ceea ce vrei să faci, ca să te realizezi în viață. E dispusă și mi-a plăcut foarte tare”, a povestit Gheorghe Hagi despre fiica sa.

O părere la fel de bună are și despre Ianis, fiul care i-ar putea călca pe urme: „(Lui) Ianis de mic i-a plăcut fotbalul. E dedicat, vrea să ajungă fotbalist, e disponibil la sacrificiu, muncă, știe că numai așa poate să ajungă foarte bun, are mult talent”.

Pe larg despre fotbal şi familie aflaţi duminică, de la 13:05, din emisiunea „În faţa ta” transmisă de Digi24 (puteți urmări emisiunea online, în direct, aici).

Citiți și: Poate avea România un nou Hagi? Răspunsul fostului fotbalist