Sari la conținut
News Alert

Kim Kardashian va juca noul film din seria „Ocean's”, ce prezintă un furt de bijuterii

Starleta americană Kim Kardashian, victima unui jaf armat în urmă cu patru luni la Paris, va avea un rol cameo - o apariţie scurtă - în filmul „Ocean's Eight”, următorul lungmetraj din franciza „Ocean's”,a cărui distribuţie va fi majoritar feminină şi care prezintă un furt de bijuterii, informează Reuters.

kim kardashan

FOTO: Gulliver/ Getty Images

Kim Kardashian şi sora ei vitregă Kendall Jenner au fost fotografiate la New York, luni, după ce au filmat o scenă pentru acel lungmetraj, ce a imitat o gală la Metropolitan Museum of Art, potrivit News.ro.

O sursă de la Hollywood a spus că surorile vor avea roluri cameo în noul film din seria „Ocean's”, în a cărui distribuţie se regăsesc artiste celebre, precum Sandra Bullock, Cate Blanchett, Rihanna şi Anne Hathaway.

Anna Wintour, editorul-şef al ediţiei americane a revistei Vogue, şi designerul Zac Posen au fost prezenţi şi ei pe platoul de filmare. Intriga filmului „Ocean's Eight” prezintă un jaf de bijuterii comis în timpul renumitei gale anuale de la New York organizată la Metropolitan Museum of Art, denumită „Met Gala”, la care participă numeroase celebrităţi.

Starleta americană Kim Kardashian a fost victima unui jaf armat comis la Paris în noaptea de 2 spre 3 noiembrie 2016 în camera sa de hotel.

Cinci răufăcători au profitat de absenţa bodyguardului, au pătruns în camera de hotel a vedetei şi au imobilizat-o în sala de baie, ameninţând-o cu arme de foc. Kim Kardashian închiriase un apartament rezidenţial într-un hotel de lux aflat în apropiere de Biserica La Madeleine.

Hoţii au furat bijuterii în valoare de 10 milioane de dolari.

În urma acelui jaf, Kim Kardashian s-a retras din viaţa publică şi de pe reţelele de socializare până săptămâna trecută, când a participat la un eveniment organizat în Dubai. De asemenea, vedeta americană a revenit pe Twitter şi Instagram.

„Ocean’s Eight” reprezintă un spin-off al francizei „Ocean's”, în care au jucat staruri de marcă de la Hollywood, precum George Clooney şi Brad Pitt.

Noua peliculă va avea premiera pe marile ecrane nord-americane în iunie 2018. 

Kim Kardashian, născută pe 21 octombrie 1980, este vedeta de reality show cel mai bine plătită din lume. În 2015, veniturile sale au fost de 53 de milioane de dolari. A fost căsătorită cu Damon Thomas, în perioada 2000 - 2004, şi cu Kris Humphries, în perioada 2011 - 2013. Starleta TV s-a căsătorit în 2014 cu rapperul Kanye West, cu care are doi copii - North West, născută pe 15 iunie 2013, şi Saint West, născut pe 5 decembrie 2015.

Pe aceeași temă