Chris Appleton divorțează de Lukas Gage după doar 6 luni de la ceremonia de căsătorie din Las Vegas

Data publicării:
chris și lukas
Despre legătura romantică dintre Chris (dr)și Lukas (st) s-a vorbit prima dată în luna februarie a acestui an. Sursa foto: Profimedia Images

Celebrul hairstylist al lui Kim Kardashian, Chris Appleton, care s-a căsătorit cu actorul din „The White Lotus”, „You” și „Euphoria”, Lukas Gage, în aprilie 2023, a introdus actele de divorț, la numai șase luni de la ceremonia pe care cei doi au avut-o în Las Vegas, relatează ET.

Cuplul a fost căsătorit puțin peste șase luni, iar nunta lor a fost prezentată în episodul de săptămâna trecută din reality show-ul „The Kardashians”.

Kim Kardashian officiates the wedding of her hair stylist Chris Appleton – at the Las Vegas chapel where she wed for the first time 23 years ago
Chris Appleton și Lukas Gage alături de Kim Kardashian la ceremonia de căsătorie din Las Vegas. Sursa foto: Profimedia Images

TMZ a fost prima sursă care a scris despre divorțul celor doi. În documentele judecătorești obținute de ET, Appleton, în vârstă de 40 de ani, a citat „diferențe ireconciliabile” drept motiv pentru despărțirea sa de Gage, în vârstă de 28 de ani. Separarea lor este listată pe data de 10 noiembrie.

În episodul de săptămâna trecută din „The Kardashians”, fanii au putut să o vadă pe Kim îndemnând cuplul fericit atunci să facă un contract prenupțial. Documentele instanței confirmă acum că cei doi au semnat un astfel de acord.

Despre legătura romantică dintre Chris și Lukas s-a vorbit prima dată în luna februarie a acestui an. Potrivit unei surse, Gage le-a spus prietenilor că el și Appleton „s-au logodit” în perioada în care erau împreună în Mexic, în februarie. Apoi au schimbat jurămintele în timpul unei ceremonii ce a avut loc la Las Vegas, pe 22 aprilie.

Duo-ul a spus „Da” în fața a șase invitați, inclusiv Kim Kardashian și Shania Twain.

Ambii bărbați au ieșit apoi public să vorbească despre relația lor. În timpul unei apariții la emisiunea Today, Gage a spus: „Mă simt foarte fericit, foarte norocos și foarte îndrăgostit... Ne distrăm împreună. Mergem în aventuri. Este cel mai bun”.

EXCLUSIVE: Actor Lukas Gage And Chris Appleton Have Fun On South Beach
sursa foto: Profimedia Images

„Sunt foarte fericit. Foarte îndrăgostit și mă simt foarte recunoscător că pot să-mi împart timpul cu cineva foarte special", a spus și Chris Appleton în timpul emisiunii „The Drew Barrymore Show”. „Dragostea este un lucru cu adevărat special și cred că întâlnirea cu cineva cu care te conectezi este cu adevărat, cu adevărat specială.”

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri