Kim Kardashian va primi alocație pentru copii de 200.000 de dolari pe lună de la Kanye West

Data actualizării: Data publicării:
Kim Kardashian si Kanye West
Kim Kardashian va primi alocație pentru copii de 200.000 de dolari pe lună de la Kanye West. Foto: Profimedia

Kim Kardashian și Kanye West, cunoscut și ca Ye, au ajuns la un acord de divorț care include custodia comună a celor patru copii ai lor și împărțirea activelor lor imobiliare, potrivit relatărilor din presă citate de Reuters.

Deși vor avea custodia comună a copiilor lor, cu vârste e 3, 4, 6 și 9 ani, Kardashian va primi 200.000 de dolari pe lună pentru ca alocație pentru copii, deoarece aceștia își vor petrece cea mai mare parte a timpului cu ea, a relatat New York Post.

Părinții trebuie să cadă de acord cu privire la școala pe care o vor urma copiii și alte decizii care implică terapie, consiliere sau activități religioase, a mai scris publicația.

Copiii nu vor avea voie să se deplaseze la mai mult de 100 km de casa lui Kardashian din Hidden Hills, lângă Los Angeles, înainte de a termina liceul sau de a împlini 19 ani. Fiecare părinte va putea vedea copiii de zilele lor de naștere și la alte ocazii speciale.

Ye a fost de acord să transfere o proprietate din Hidden Hills către Kardashian, care va păstra și proprietăți în Malibu și Riverside, California, și Harrison, Idaho, a spus Post.

Niciuna dintre părți nu va plăti celeilalte cheltuieli suplimentare de întreținere și fiecare își va plăti propriile datorii, a informat Sky News. Cei doi vor împărți costurile pentru securitatea copiilor lor, ca și cheltuielile cu școala și universitatea, a a mai relatat postul de televiziune.

Cuplul s-a căsătorit în 2014, dar Kardashian a cerut divorțul anul trecut, invocând diferențe ireconciliabile.

Ye a fost sursa unor controverse în ultimele luni, punând capăt public unor contracte importante și lansând atacuri pe rețelele sociale împotriva altor celebrități. Conturile sale de Twitter și Instagram au fost restricționate, iar platformele sociale au eliminat unele dintre postările sale pe care utilizatorii le-au criticat pentru că erau antisemite.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri