A murit actorul Dan Schlanger

Data publicării:
dan schlanger
Actorul și producătorul Dan Schlanger a încetat din viață. Foto: Facebook

Dan Michael Schlanger, actor, producător de film şi televiziune şi preşedinte al Bucharest Jewish Film Festival, a încetat din viaţă, a anunţat soţia artistului, Dana Schlanger.

„Dragi prieteni, vă anunţ cu imensă durere decesul soţului meu, Dan Michael Schlanger. Îl ştiţi ca actor, producător de film & televiziune şi preşedinte al Bucharest Jewish Film Festival. Pe lângă faptul că a fost un minunat soţ şi tată a patru copii, Dan a fost totodată un bun prieten multora dintre voi.

Ultima lui invitaţie lansată tuturor a fost de a viziona filmul «Rugăciune pentru un prieten». Acesta este şi mesajul meu pentru voi - de a-i transmite un gând bun lui Dan. Nu putem stabili deocamdată data înmormântării din cauza formalităţilor. Va dura până când voi anunţa detaliile. Vă mulţumesc pentru susţinere”, se arată într-un mesaj postat de Dana Schlanger pe Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri