Sari la conținut

Andre Rieu va susține un al treilea concert în România 

Biletele pentru primul concert anunţat în Bucureşti al lui André Rieu, pe 13 iunie 2015, puse în vânzare miercuri, la ora 9.00, s-au epuizat în numai 180 de minute, iar organizatorii au anunţat la scurt timp că celebrul violonist va mai susţine o reprezentaţie, pe 12 iunie 2015, tichetele fiind disponibile în reţeaua Eventim.

Dar biletele pentru cel de-al doilea concert al lui André Rieu, puse în vânzare miercuri, la ora 13.00, s-au vândut şi ele în timp record, astfel că artistul a anunţat că va susţine un al treilea concert în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, care va avea loc pe 14 iunie 2015.

André Rieu va susţine un al doilea concert în România, după ce biletele de la primul spectacol s-au epuizat instant

Puteți cumpăra bilete la concertul lui André Rieu în România de aici.

Potrivit organizatorilor, aceasta este cea mai rapidă vânzare a biletelor înregistrată vreodată la un eveniment susţinut de André Rieu. Biletele pentru cel de-al treilea concert, cel din 14 iunie 2015, sunt disponibile în reţeaua Eventim şi la partenerii autorizaţi, la preţuri cuprinse între 172,80 lei (categoria 7) şi 864 de lei (categoria VIP).

„Dragii fani din România, sunt copleşit de primirea călduroasă pe care mi-aţi făcut-o ieri (marţi, n.r.), la sosirea mea la Bucureşti, pentru a anunţa primul nostru concert în România. Ne-aţi întâmpinat cu sufletul deschis şi noi ne vom deschide inimile către voi. Aştept cu nerăbdare să ne revedem cu toţii în iunie, în Piaţa Constituţiei, pentru câteva seri magice, pline de muzică, dans şi romantism la lumina stelelor!”, le-a transmis André Rieu fanilor săi români.