Sari la conținut

Filmele copilăriei, la 80 de metri sub pământ

Într-un amfiteatru aflat la 80 de metri în subteran, zeci de copii au văzut filmele care le-au însoţit copilăria părinţilor: Veronica şi Dumbrava Minunată.

Veronica a ajuns zilele acestea și într-un cinematograf mai puțin obişnuit: Salina Turda. În mină au mai rulat, de-a lungul a două zile, Dumbrava Minunată şi Amintiri de Copilărie.

Totul spre deliciul celor mici, dar și al părinților care şi-au reamintit cu drag aventurile Motanului Dănilă sau ale Șoricelului Aurică.

Filmul a fost foarte interesant și pentru o oră am retrăit momentele copilăriei”, a spus un vizitator. „Nouă ni s-a părut ceva inedit. Vrem să venim în întâmpinarea lor cu proiecții de film pentru copii astfel încât să înceapă vacanța cu salina Turda”, a spus Adrian Soporan, specialist marketing Salina Turda.

Locuitorii din Turda trebuie să se mulțumească însă doar cu astfel de campanii. Singurele cinematografe din oraș au pierdut lupta cu capitalismul: unul s-a transformat în club de noapte, iar celălalt este o ruină. Spectatorii nu au plătit în plus pentru proiecţii. Au achitat doar taxa de intrare în salină, adică 20 de lei pentru adulți și 10 lei pentru copii.

Pe aceeași temă