V. Rebengiuc: Relația cu fiul meu este precum cea dintre personajele din „Câinele japonez”, dar e băiatul meu și îl iubesc

Data publicării:
rebengiuc 2

Personajul, interpretat de Victor Rebengiuc, care şi-a pierdut soţia, casa şi agoniseala de-o viaţă în urma unei inundaţii, impresioneazăşi sugerează căîn ciuda greutăţilor pe care le are un om în vârstă, “momentul în care ai pierdut totul poate deveni cea mai bună ocazie de a o lua de la capăt”, cum spune chiar marele actor.

În film, personajul interpretat de Victor Rebengiuc are o relaţie la început dificilă cu fiul său. Actorul i-a mărturisit prezentatoarei „Digimatinalului” că povestea nu este foarte diferită de viaţa reală a lui Victor Rebengiuc. „Relaţia mea cu fiul meu nu e diferită de cea din film, dar e băiatul meu şi îl iubesc foarte tare”.

„Câinele Japonez” a fost primit cu ropote de aplauze la Festivalul de la San Sebastian, iar Victor Rebengiuc a fost aplaudat pentru prestaţia sa actoricească.

„Am avut emoţii la festivalul de la San Sebastian pentru că eu nu văzusem filmul, n-am ştiut cu ce mă prezint. Sala era foarte plină, erau 500 de locuri, filmul a fost urmărit cu atenţie şi la final au izbucnit nişte aplauze extraordinare, cum eu nu am auzit în viaţa mea. Atât de puternice şi care nu se mai terminau şi nu erau români în sală. Erau spectatori veniţi la festival. Am simţit că le-a plăcut filmul”, a povestit actorul în studioul Digi24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri