Sari la conținut

1 iunie | Concursuri și daruri pentru copii la Ferma Animalelor

Greierele şi furnica i-au antrenat pe copii într-un spectacol prelungit de muzică şi dans. Prilej potrivit şi pentru a petrece împreună cu Miruna, prezentatoarea Jurnalului pentru copii de la Digi24.

Miruna: „Pentru mine, 1 iunie mi se pare o zi foarte specială, deoarece este ziua noastră, a copiilor. Şi din punctul meu de vedere este şi mai frumoasă, şi mai interesantă, deoarece am ocazia să-i întâlnesc, cam de trei ani am ocazia săm fac acest lucru, să mă întâlnesc cu cei care se uită la emisiunea noastră şi pot să mă distrez alături de ei.”

Reporter: “Ce reprezintă ziua asta pentru tine, Maria?”

Maria: „Joacă. Şi mă simt bine în această zi pentru că e ziua mea.”

La fel ca Miruna şi Maria, mulţi dintre sutele de mici vizitatori ai fermei s-au bucurat şi de ocazia de a sta cât mai mult şi în preajma animalelor. Unii le ştiau doar de la televizor sau din cărţi, aşa că au fost încântaţi de ocazia de a le vedea atât de aproape.

Părinţii care au ales Ferma animalelor ca loc de petrecere a zilei de 1 Iunie spun că reacţia copiilor le-a confirmat că opţiunea a fost corectă.

Părinte: „Împreună cu şcoala ne-am gândit să le facem o surpriză plăcută, să vadă ceea ce nu pot vedea în fiecare zi la şcoală: o văcuţă, o căpriţă, un căluţ. Să se bucure şi să şi înveţe despre ei anumite lucruri pe care le văd sau le învaţă decât în teorie.”

La finalul petrecerii, aşa cum se şi aşteptau, toţi copiii au primit multe daruri. Şi fotografii cu animalele, ca să nu le uite până la următoarea vizită.