4.000 de euro pentru o noapte de cazare la Poiana Brașov

Data publicării:
apartament lux brasov

Luxul se plăteşte pe măsură, dar destinaţia de lux a iernii, în România, Poiana Braşov, nu duce lipsă de muşterii. Pentru o singură noapte petrecută în acest apartament, şeici, actori, cântăreţi sau miniştri au plătit chiar şi patru mii de euro. Are o suprafaţă de peste 200 de mp, două băi, bucătărie şi saună proprie, dormitor cu mobilă din lemn masiv şi, cel mai important, un living imens, din care se pot vedea toate pârtiile din Poiana Braşov.

Numele celui care va sta în acest apartament este întotdeauna confidenţial.

Nu doar camerele luxoase fac, însă, deliciul celor care se cazează la munte de sărbători.

Am ales să fac un masaj de relaxare pentru că am petrecut foarte mult de Crăciun şi îmi simţeam musculatura încordată şi ca orice femeie trebuie să te răsfeţi puţin, să te pregăteşti înainte de Revelion", declară o clientă.

Avem o varietate de masaje. Preţurile variază între 100 şi 165 de lei. Oferim masaj suedez, masaj revigorant, masaj cu pietre calde, anticelulitic, pentru mesele de Crăciun", explică Ştefan Munteanu, maseur spa hotel.

Există servicii şi pentru cei mai mici oaspeţi. „Avem kindergarden pentru copilaşi, educatoare care se ocupă de copii, cu jocuri, cu filme”, spune Marina Tiu, director de vânzări.

În acest hotel de patru stele din Poiana Braşov, pachetele de Revelion încep de la minimum trei nopţi de cazare, cu mic dejun şi cină festivă incluse. Preţurile încep de la 3.800 de lei, locul în camera dublă, pentru trei nopţi.

"Suntem un grup de mai mulţi, 38 de persoane, sper să ne distrăm. Rămânem până după Revelion, încă două, trei zile", spune o tânără.

Un hotel-butic din Braşov oferă, pentru 8.000 de euro, nouă camere decorate tematic. Turiştii fac astfel călătorii imaginare în Maroc sau în Marea Britanie a secolelor trecute.

"De exemplu, camera asta are mai mult tentă retro, se numeşte Baroc, este o suită, bineînţeles cu bazinul în cameră”, explică Attila Szasz, recepţioner hotel.

Bucătarii fac şi ei repetiţii pentru marea petrecere. Tigăile sfârâie, iar mirosul îmbietor se simte de departe. „Sărmăluţe, purceluşi de lapte, curcan la cuptor, garniturile sunt diversificate, fiecare ce doreşte”, spune Monica Bârlan, bucătar.

Hotelierii din Poiana Braşov, Braşov şi Predeal anunţă că sunt ocupaţi în proporţie de 95% la acest final de an.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri