BONTON. Oferă şi tu, de Sărbători, o pungă albă plină cu vise

Data publicării:
edulier cristina

La 20 de kilometri de Bucureşti, la Corbeanca, au sediul spiriduşii lui Moş Crăciun. Cristiana Ionescu aduce bucurie în viaţa multor copii defavorizaţi. Şi-a transformat casa într-un centru de educaţie şi a făcut din ajutor o meserie de zi cu zi. Aici copii defavorizaţi se joacă, învaţă, primesc mâncare şi haine.

„Până săptămâna trecută spuneam că mă ocup de 70 de copii, dar odată cu proiectul punga albă cu vise (cand oameni de peste tot donează într-o pungă albă cadouri pentru cei mici), ne-am făcut un inventar mai detaliat, din casă în casă, şi am numărat toţi copiii, nu numai copiii care vin în fiecare vară la Edulier, şi suntem la 148.”

Cristiana Ionescu este de profesie avocat. O meserie bănoasă la care a renunţat pentru că şi-a dat seama că singurul „proces” pe care vrea să îl câștige este cel de a le oferi o şansă şi celor mai puţin norocoşi. Cristina joacă rolul lui Moş Crăciun în fiecare zi a anului, nu doar de Sărbători. A înţeles că exemplul personal este cea mai bună motivaţie pentru cei din jur. Schimbă destine în fiecare zi. Cristiana Ionescu a înţeles că lumea va deveni mai bună atunci când facem din „a dărui” o regulă şi nu o excepţie

Mai multe detalii despre cum putem face lumea din jurul nostru mai frumoasăputeţi urmări duminică, 22 decembrie, de la ora 17.30 pe Digi24, în cadrul emisiunii Bonton, prezentată de Dana Gonţ.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri