Care sunt jucăriile cel mai bine vândute?

Data publicării:
29032013-2013-04-15-14h03m04s136

Copiii își doresc acum păpuși cu accesorii, mașinuțe și elicoptere cu telecomandă, soldăței cu tot felul de dotări sau animăluțe din cauciuc sau dintr-un pluș cât mai plăcut la atingere, care cântă și vorbesc. 

Toate dau farmec copilăriei. Niciun prichindel nu poate bucura cu adevărat fără jucării, așa că magazinele de specialitate vin cu propuneri tentante.

La fetițe, de pildă, cele mai la modă jucării sunt din niște desene animate care încă nu au apărut în România, Monster High. „Fetițele sunt înnebunite după ele, când intră în magazin, direct la raftul de Monsters High se îndreaptă”, spune reprezentantul unui magazin de jucării. Sunt niște păpuși-monștri, cu coarne, machiate strident.

O altă colecție foarte bine vândută este gama LaLa Loopsy- păpușelele cu ochi de nasturi. Costă între 41 de lei și 240 de lei.

În topul vânzărilor rămâne în continuare celebra păpușa Barbie. Chiar dacă a împlinit 54 de ani de la prima apariție, studiile arată că, la nivel mondial, în fiecare secundă cineva cumpără o păpușă Barbie.

În ceea ce-i privește pe băieței, tot mașinuțele rămân baza, sunt mașinuțe cu telecomandă, mașinuțe metalice, American clasic, mașinute care își schimbă culoarea...De succes se bucură și Sccaterbrains, colecția de creiere lipicioase, care se lipesc pe orice. La fel, roțile Fly Wheels, care dezvoltă viteze astronomice, sar peste avioane, peste mașini...Costă între 30 și 140 de lei.

La mare căutare în magazinele de jucării sunt si colecțiile de animaluțe de cauciuc.

Fie că este vorba despre papuși, mașinuțe sau animăluțe, orice copil are nevoie de cât mai multe jucării. Micuții spun că jucăriile îi fac pur și simplu fericiți. Urmăriți-le reacțiile în materialul video atașat, difuzat în emisiunea „Jurnal pentru copii”, de la Digi24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri