Chitaristul trupei Queen, despre Theresa May: Este o femeie groaznică

Data publicării:
Queen Concert
Foto: Gulliver/Getty Images

Brian May, compozitor şi chitaristul trupei Queen, o numeşte pe Theresa May, prim-ministrul Marii Britanii, ”o femeie groaznică”, pentru că susţine vânătoarea de vulpi, potrivit nme.com citat de News.ro.

Queen Concert
Foto: Gulliver/Getty Images

Muzicianul britanic s-a exprimat cu privire la prim-ministrul May, după ce acesta a anunţat, marţi, că va permite membrilor conservatori ai parlamentului să voteze liber privitor la permiterea vânătorii de vulpi, dacă Partidul Conservator va câştiga alegerile din 8 iunie.

În aceeaşi zi, prim-ministrul britanic a reiterat că este în favoarea vânătorii de vulpi.

Brian May a publicat, marţi seară, pe conturile sale de Twitter şi Instagram mesaje în care îşi exprimă dezaprobarea: ”Este oficial astăzi. Liniile de atac sunt trasate. Această femeie groaznică va readuce sporturile sângeroase, dacă nu o oprim”.

Brian May, cofondator al trupei Queen, compozitor şi producător, născut pe 19 iulie 1947, este considerat unul dintre cei mai buni chitarişti ai lumii, fiind inclus pe poziţia a şaptea în clasamentul realizat de Planet Rock, pe locul 26 în lista publicaţiei Rolling Stone şi pe locul al doilea, în urma voturilor acordate de cititorii Guitar World, în 2012.

De-a lungul carierei, începută în 1965, a colaborat cu artişti precum Black Sabbath, Genesis, Foo Fighters şi Lady Gaga. Colaborarea cu interpreta şi actriţa Kerry Ellis, una dintre senzaţiile de pe Broadway şi West End-ul londonez, a început în 2004. Cei doi au concertat la Bucureşti în 2016, acelaşi an în care May a concertat în Capitală pentru prima dată alături de formaţia Queen.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri