Sari la conținut

Consilier de etichetă. Cum ne punem sare în mâncare dintr-o solniţă fără capac

Pasul numărul unu e să gust din mâncare. Pasul numărul doi este să folosesc această solniţă fără capac fără a-mi introduce degetele în sare. Nu interesează pe nimeni cine va folosi solniţa dupa mine. E interesant ca persoana mea să denote cele mai bune maniere.

Şi atunci, în cazul în care suntem la restaurant, vom cere chelnerului o linguriţă pe care o folosim la această solniţă fără capac. De obicei această solniţă fără capac iese din producţie cu o linguriţă aferentă.

În cazul în care chelnerul nu are nicio ustensilă agreată pe care o putem folosi, pentru a pune în mâncare, vom folosi vârful unui cuţit pe care nu l-am folosit. Un cuţit eminamente curat. Nu tai carnea şi pe urmă folosesc vârful cuţitului şi pun sare, piper şi tot ce mai am nevoie.

În concluzie, cum folosesc sarea dintr-o solniţă fără capac este cerând o ustensilă agreată, o linguriţă din acest set de solniţă sau vârful unui cuţit foarte curat care se află la mine pe masă. 

Pe aceeași temă

A început Street Food Festival

În centrul municipiului sunt prezenți peste 40 de comercianți, iar publicul va avea parte și de concerte de muzică live...