Sari la conținut

Cum își împart Jennifer Lopez și Mark Anthony custodia gemenilor

Jennifer Lopez este în lumina reflectoarelor de mai bine de 20 de ani. A jucat în numeroase filme şi seriale de televiziune, dar s-a făcut remarcată şi în industria muzicii pop. A vândut peste 75 de milioane de albume şi a ocupat de mult ori primul loc în cele mai importante clasamente muzicale din lume. Ceea ce a făcut-o, însă, cu adevărat fericită a fost venirea pe lume a gemenilor săi, Max şi Emme, pe care îi are împreună cu fostul său soţ, cântăreţul Mark Anthony. Cei doi artişti au fost căsătoriţi timp de nouă ani, iar divorţul nu a fost uşor pentru niciunul dintre ei.

„Nimeni nu vrea să despartă o familie. Nu acesta a fost visul meu. Visul meu a fost să ca noi să fim împreună pentru totdeauna, dar lucrurile nu au funcţionat şi am simţit că aceasta a fost alegerea mai bună. Dacă nu simţeam că aceasta este cea mai bună alegere, nu aş fi făcut asta”, spune Jennifer Lopez.

Chiar dacă a divorţat, Jennifer Lopez a făcut tot posibilul ca cei mici să nu simtă lipsa tatălui. Cei doi părinţi împart acum custodia copiilor şi fiecare dintre ei încearcă să petreacă cât mai mult timp cu Max şi Emme. Jennifer Lopez îi ia pe puști chiar şi în turnee.

„Sunt copii călători. Sunt înnebuniţi după pătuţurile lor din autobuzul de turneu, au şi nişte dvd-uri micuţe. Ştiu deja rutina. Mereu mă întreabă când mai mergem la concert. Când vin îşi iau şi scuterele cu ei, se joacă pe holuri. Ei de asta au nevoie. De un hol imens unde să se joace. Nu aş putea să plec în turneu fără ei, nu aş putea să stau luni de zile fără să-i văd”, afirmă Jennifer Lopez.

În momentul de faţă, Jennifer Lopez spune că este singură şi că se simte bine în aceast postură. Aceasta a fost, însă, vazută de nenumărate ori alături de dansatorul său.