DSK a ajuns subiect de piesă de teatru

Data publicării:
18122012 20dsk-39355

Piesa de teatru, cu doar doi actori, este intitulată Apartamentul 2806 - adică numărul camerei de hotel pe care a ocupat Dominique Strauss Kahn la New York, în mai 2011, şi unde s-a petrecut presupusa agresiune sexuală. Premiera a avut loc zilele trecute şi piesa s-a bucurat de succes, mai ales că actorii seamănă izbitor cu fostul director FMI şi camerista de origine africană. Asta, deşi autorii piesei susţin că asemănarea nu ar fi intenţionată.

„Ştiam foarte puţin despre cum este el (n.red. Dominique Strauss-Kahn). Fiecare are propria fantezie despre acest om căruia îi place să seducă, dar nimeni nu l-a văzut la lucru. Avem o impresie despre el ca persoană publică, dar nimeni nu l-a cunoscut personal. Pentru toată lumea este o fantezie”, a spus Eric Debrosse, actor.

„Când ne gândim la Dominique Strauss-Kahn în cătuşe, mergând spre închisoarea din New York... Astăzi, fiecare îşi aminteşte unde era când s-a întâmplat. I-a afectat pe toţi, aproape la fel de mult ca atacurile de la 11 septembrie”, a declarat Philippe Hersen, regizor.

Dominique Strauss Khan a fost arestat de poliția americană în mai 2011, după ce a fost acuzat de camerista Nafissatou Diallo că ar fi agresat-o sexual. Fostul şef al FMI a scăpat însă de procesul penal, după ce procurorii din New York au renunţat la acuzaţii, din lipsă de probe. Dominique Strauss-Kahn nu va avea parte nici de un proces civil pentru că a ajuns la o înţelegere cu Nafissatou Diallo. Termenii exacţi ai acordului nu au fost daţi publicităţii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri