Filmele lunii aprilie: o dramă nominalizată la Oscar și o comedie spumoasă

Data publicării:
vlcsnap-2013-04-13-17h17m27s44

Mai mult decât atât, Tom Cruise revine într-un rol de erou, care le va reaminti fanilor de prestaţia din seria „Misiune Imposibilă”.

Unul dintre filmele-revelaţie ale acestui an, „Tărâmul viselor", o are ca protagonistă pe Hushpuppy, o fetiţă de doar 6 ani, care pleacă în căutarea mamei ei după ce insula pe care trăieşte este devastată de un uragan.

Filmul îmbină drama cu realismul magic şi spune o poveste despre explorarea inocenţei şi a rezistenţei fiinţei umane.

Corectitudinea şi integritatea sunt trăsături caracteristice Portiei, datorită meseriei sale. Întâmplările neaşteptate din viaţa personală sunt însă pe cale să îi pună în pericol viitorul profesional. Pusă în situaţia de a alege între fericire şi carieră, Portia este nevoită să îşi reevalueze principiile de viaţă. Ce decizie va lua, veţi vedea în „Admis pe pile", o comedie romantică perfectă pentru o seară de weekend petrecută la cinema.

„Oblivion. Planeta uitată" este filmul perfect pentru cei care vor să îl revadă pe Tom Cruise în rolul de erou pregătit să salveze omenirea.

În urma unui război pierdut cu extratereştrii, omenirea s-a refugiat pe Titan, iar Pământul a rămas pustiu. Singurul care mai rătăceşte pe Terra este Jack Harper, a cărui misiune este să repare dronele care protejează resursele planetei. Viaţa lui este însă dată peste cap după ce o cunoaşte pe femeia care îi bântuie visele.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri