Sari la conținut

La „Superjurnal”, scriitorul Radu Paraschivescu vorbeşte despre literatura de puşcărie şi autorii săi

 


Invitatul emisiunii este scriitorul Radu Paraschivescu, realizatorul emisiunilor “Dă-te la o carte” şi „Pastila de limbă”, de la Digi24. Despre literatura de puşcărie va vorbi autorul romanelor „Astăzi este mâinele de care te-ai temut ieri” sau al „Ghidului nesimţitului” cu Jojo şi Toni Grecu. Nu vor lipsi din dezbatere clasicii Eminescu, Creangă, Caragiale sau mai noii George Copos şi Gheorghe Becali.

În rubrica “Subcultura generală” Gicu Gojira dă o ştire fabuloasă: cerşetorii români au ajuns exponate de muzeu în Suedia. De ce? Fiindcă în Suedia sărăcia este istorie si este expusă în muzee. La „Superfashion” Jojo prezintă moda Adidas din Rusia, ţara celor trei dungi aplicate până şi pe rochiile de mireasă.

Toate acestea şi multe alte subiecte într-o ediţie post pascală a Superjurnalului”, duminică, de la ora 21.00, la Digi24. Emisiunea poate fi urmărită şi on-line, pe Digi Play, serviciul de video on demand accesibil de pe platforma Digi Online, http://www.digi-online.ro/digiplay/emisiuni/Superjurnal.