Oferte pentru distracție la Brașov: curse enduro, tabără medievală și festival de filme de groază

Data publicării:
castelul bran mfax

Programul sfârșitului de săptămână include curse enduro, tabăra de cavaleri şi filme de groază.

Astăzi va avea loc la Râşnov cea de-a IV-aetapă din Campionatul Naţional de Enduro Cross. Concursul se va desfăşura la ieşirea din oraş spre Pârâul Rece, iar startul competiţiei se va da la ora 12.

În Cetatea Brașovului este progamată o petrecere medievală: tabără de cavaleri, lupte interactive, atelier de tras cu arcul, atelier de dans medieval și povești străvechi. Zona de piață medievală aduce la vânzare murături de casă venite direct din beciul bunicii, brânzeturi, miere, gemuri, zacuscă, turtă dulce, plăcinte și prăjituri de casă, pâine coaptă pe vatră.

Seara, Contele Dracula va fi amfitrionul petrecerii de Halloween de la Castelul Bran. Mai mult, festivalul Dracula Film va continua mâine, de la ora 19.30, cu pelicula „Nosferatu”, care poate fi urmărită într-un cort amplasat în curtea castelului.

Duminică, localnicii și turiștii pot alege să meargă la Zilele Meșteșugurilor Tradiționale Săcelene. Acolo meșterii și artiștii populari vor face demonstrații în faţa publicului.

Tot duminică, pe circuitul de la Prejmer, are loc finala rundei a șasea din cadrul Campionatului Național de Drift al României „GTT Drift Championship”, la care 25 de piloţi îşi vor demonstra îndemânarea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri