Sari la conținut
News Alert

Ozzy Osbourne s-a separat de soția sa 

 

Foto: Facebook

Citând surse neidentificate, specialiștii în viața celebrităților de la revistele "E! News" și "Entertainment Tonight" au anunțat că cei doi au decis să pună capăt căsătoriei lor care dura de 33 de ani, informează Agerpres.

Cu toate acestea, revista "People" scrie că, deși cântărețul în vârstă de 67 de ani, s-au mutat într-adevăr din casa lor situată aproape de Los Angeles, separarea poate fi numai temporară și ar putea fi legată de o relație extra-conjugală a cântărețului britanic.

Totuși, cele trei surse media sunt de acord asupra unui punct: el nu a avut nicio nouă recidivă în abstinența legată de alcool și droguri.

Cuplul nu a comentat aceasta informație.

Sharon, în vârstă de 63 de ani, l-a cunoscut pe viitorul ei soț, când tatăl său era director al trupei "Black Sabbath" din Birmingham (Anglia), care a pus bazele curentului muzical "heavy metal" la începutul anilor '70.

Ea s-a căsătorit cu el și a preluat managementul carierei lui solo, recrutând chitariști și compozitori care au menținut în prim-plan curentul "heavy metal", precum și polemicile, de-a lungul anilor. Mai târziu, ea a luat sub aripa sa protectoare și alte trupe de "hard rock".

În anii 2000, cuplul, împreună cu doi dintre cei trei copii ai lor, au participat la un reality show de televiziune pe canalul MTV intitulat "The Osbournes", amintește agenția France Presse.