Silvestru Șoșoacă a depus actele de divorț: „Ne luptăm doar pentru nume. E al meu. Diana a involuat ca om”

Data actualizării: Data publicării:
Silvestru și Diana Șoșoacă
Silvestru și Diana Șoșoacă. FOTO: Facebook/ Silvestru Șoșoacă

Silvestru Șoșoacă, soțul senatoarei Diana Șoșoacă, a depus actele de divorț și a declarat că cei doi „se luptă doar pentru nume” și că altceva nu au de împărțit.

Silvestru Șoșoacă a declarat la Antena 3, după ce a depus actele de divorț, că este „o bucurie pentru el” și că se luptă cu Diana Șoșoacă doar pentru nume, pentru că nu au altceva de împărțit.

Silvestru Șoșoacă spune că nu va fi un proces de partaj

„Este o bucurie pentru mine. Am căutat foarte mut echipa aceasta de avocați, pentru că este echipa care a învins-o pe Diana în fiecare proces pe care l-a avut, adică nu au pierdut niciodată în faţa ei. Vor câştiga şi de data asta. Doar pentru nume ne luptăm. Este numele meu, altceva nu avem ce să împărțim. Nu va fi un proces de partaj. Noi, ca şi familie, nu am evoluat deloc financiar de când a intrat în politică, ba din contră. Ea se cramponează de un nume şi nu înțeleg de ce”, a explicat Silvestru Șoșoacă.

El a mai adăugat că, după intrarea în Parlament, Diana „a involuat ca om”.

„A evoluat ca şi notorietate, a fost poate cel mai prolific senator, cel mai cunoscut politician din ţară, cu siguranță, dar a involuat ca om. Cu cât avea mai mult succes în afara casei, în casă lucrurile erau diferite, până când nu s-a mai putut locui împreună. În ultima vreme, Diana este cea reală, falsă, cu spirit demagogic, prefăcută şi lumea o vede. Deşi e rău pentru partidul SOS, pentru alegătorii care se pregăteau să o valideze poate că e mai bine. În sfârşit radiografia este completă. Asta este adevărata Diana, total diferită de Diana Șoșoacă de acum patru ani de zile”, a mai spus el.

De la ce a pornit scandalul în familia Șoșoacă

Soțul senatoarei a anunțat că vrea să divorțeze după ce a fost dat afară din partidul SOS România.

Scandalul dintre cei doi a început atunci când senatoarea l-a suspendat pe Silvestru Șoșoacă din conducerea partidului SOS România. Ea spunea atunci că, deși el e supărat din cauza deciziei, ei rămân o familie, făcând acest lucru pentru a-l salva de serviciile secrete.

La scurt timp, soțul acesteia a reacționat. El spunea că a aflat de această decizie „ilegală” din presă și ține să precizeze că proiectul SOS România a fost ideea lui, fiind, de altfel, și „principalul organizator al partidului”.

De asemenea, Dumitru-Silvestru Șoșoacă a mai adăugat că decizia „este de neînțeles” și „nu se pot accepta acțiunile abuzive” ale senatoarei „împotriva membrilor și liderilor din partid”.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri