Radu Mazăre Nabucodonosor la Carnavalul de la Mamaia: Primarul Constanţei îl întruchipează pe regele Babilonului

Data publicării:
mazare

Anul trecut a fost spartan, samurai, sultan, ţar, Regele James şi Ulise. Acum, primarul Constanţei, Radu Mazăre, îl va întruchipa la Carnavalul de la Mamaia pe Nabucodonosor, regele Babilonului. Edilul a promis că ediţia din acest an va fi una greu de uitat, aşa că va defila sâmbătă, alături de dansatori profesionişti şi animatoare, în fruntea unui alai de 11 care alegorice.

Nabucodonosor este regele Babilonului, la ordinul căruia au fost construite Grădinile Suspendate - una dintre cele şapte minuni ale lumii.

Dacă am fost Ulise anul ăsta, în primăvară am fost Ludovic al XIV-lea, de data asta voi fi Nabucodonosor, regele Babilonului”, a anunţat longevivul edil al Constanţei. „Nu m-aţi acuzat voi că fac numai turism sexual, că promovez numai distracţii? Uite că prin carnaval culturalizăm poporul şi naţiunea”, s-a lăudat Radu Mazăre în faţa jurnaliştilor.

Carnavalul carelor alegorice are loc sâmbătă, la ora 21:00, în apropierea Cazinoului Mamaia, şi se va derula pe muzica lui Giuseppe Verdi mixată de un DJ. „Avem corul robilor, avem nişte artişti profesionişti, nişte balerine, balerini care vor interpreta, şi sunt convins că se va vorbi despre această istorie importantă a omenirii”, a adăugat primarul.

Pe tot parcursul repetiţiilor, el a fost însoţit de modele. „Ai văzut că-mi place să interpretez întotdeauna roluri de conducători care au avut fie mai multe neveste, fie mai multe femei”, a ţinut Mazăre să precizeze.

Carnavalul are scopul de a promova staţiunea Mamaia drept una dintre cele mai atractive destinaţii de vacanţă din Europa şi va fi televizat în peste 190 de ţări din întreaga lume.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media


Nabucco, opera lui Giuseppe Verdi:

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri