RECOMANDĂRI DE WEEKEND. „Mizerabilii” ajunge și în cinematografele din România

Data publicării:
25012013 20posteuca-45717

Legendara trupă Mungo Jerry încălzește atmosfera vineri seară, cu ritmurile rock-ului din anii 1970. Britanicii se află pentru prima oară în România și, chair dacă nu mai sunt la prima tinerețe, promit un spectacol plin de energie, în Hard Rock Caffe, de la ora 20.00.

Sâmbătă, Bucureștiul este invadat de comedie. Short Up aduce Weekendul Comediei Scurte. În două zile consecutive vor fi administrate, în doze mici, porții de absurd, haz de necaz și ironie fină, la Cinema Scala, pe 26 și 27, de la ora 20.00.

Pentru duminică, un spectacol special. Florin Piersic împlinește 77 de ani. Și cum ar fi putut sărbători un asemenea eveniment, decât pe scenă. De ziua lui, marele actor are în program două reprezentații ale piesei „Străini în noapte", la Palatul Copiilor, de la ora 16.00 și de la ora 20.00.

Weekend-ul nu ar fi reușit fără ceva filme noi. „Mizerabilii” este povestea binecunoscută a lui Victor Hugo, devenită acum musical pe marele ecran. Filmul are aportul unor mari actori de la Hollywood, care vor pune umărul la succesul de box office. Hugh Jackman, Ruseel Crowe și Anne Hathaway sunt doar câțiva dintre cei pe care îi vedem în weekend pe ecrane.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri