Recomandări pentru weekend: Ada Milea și „Gangster Squad”

Data publicării:
11012013 20recomandari-43219

Iată o comedie… mică, ușoară, dar profundă. „Colibri", așa se numește piesa de teatru în regia lui Florin Piersic Junior, despre doi angajați ai Oficiului Forțelor de Muncă, ce ar trebui să împartă joburi, în loc să facă filozofie despre lumea modernă. Astfel, dacă sunteți în căutare de distracție, nu de muncă, vă puteți duce de la ora 19.00 la Godot Café, la o întâlnire cu actorii Laurențiu Bănescu și Radu Popa.

Sâmbătă, vă propunem un pic de muzică. Începe lin, dar plin de tâlc. Ada Milea susține primul concert pe anul acesta, tot la Godot Café, de la ora 22.00. Pentru sămbătă, încă o recomandare: premiera oficială a piesei „Stele Rătăcitoare". Teatrul Evreiesc vă propune să luați parte la această poveste de viață, de la ora 19.00.

Duminică, iarăși un pic de exerciții culturale. „Natură moartă cu un nepot obez" este titlul piesei de la teatrul Odeon și este povestea comică și romantică a lui Grasu Contrabasu.

În plină efervecență cu Oscarurile și Glogurile de aur, nu puteau lipsi premierele cinematografice. „Gangster Squad" este un film pe care îl așteptăm de mult. Este o cronică a luptei dintre Poliție și Mafia anilor 50, în Los Angeles. Pentru cei care vor să guste magia circului recomandăm filmul Cirque du Soleil - Worlds away -3D, sub patronajul lui James Cameron.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri