Şapte dintre cele mai noi trailere apărute

Data publicării:
now u see me crop youtube

A Hologram for the King. Dramă despre un agent de vânzări disperat care speră săse îmbogăţească dacă merge în Arabia Saudiă şi încheie un contract pentru un nou mall. Film este scris după un roman al lui Dave Eggers. Tom Hanks este în rolul principal. Filmul se va lansa pe 22 aprilie în SUA, potrivit IMDB.

Deepwater Horizon. Povestea exploziei unui puţ de petrol în Golful Mexic, pe 20 aprilie 2010. Mark Wahlberg şi Kate Hudson sunt în rolurile principale. Filmul se va putea viziona în cinematografe din 30 septembrie.

Me Before You. Dramă despre legătura care se formează între o fată şi un băiat paralizat recent. În rolul principal este Emilia Clarke, actriţa care o portretizează pe Daenerys Targaryen în Game of Thrones. Filmul va premiera pe 3 iunie în SUA.

Love and Friendship. O dramă romantică după romanul lui Jane Austen „Lady Susan”, regizată de Whit Stillman, cu Kate Beckinsale în rolul principal. Filmul va avea premiera pe 13 mai.

The Nice Guys. În 1970, o echipă formată din doi detectivi privaţi (Ryan Gosling şi Russel Crowe) investighează dispariţia unei fete şi moartea unui unei actriţe de filme pentru adulţi. În misiunea lor, aceştia ajung în contact cu nişte oameni controversaţi. Filmul este regizat de Shane Black, cel care a regizat şi „Lethal Weapon”, unul dintre cei mai buni scriitori de dialog din industrie. Premiera thriller-ului va fi pe 20 mai.

 

Bridget Jones's BabyComedia cu Renee Zellweger în rolul principal prezintă continuarea aventurilor lui Bridget Jones după împlinirea vârstei de 40 de ani. Din distribuţie mai fac parte şi Patrick Dempsey şi Colin Firth. Lansarea filmului va fi pe 16 septembrie.

Now You See Me 2Filmul prezintă continuarea aventurilor grupului de magicieni. Mark Ruffalo, Jesse Eisenberg, Daniel Radcliffe, Morgan Freeman, Dave Franco şi Woody Harrelson sunt doar o parte din distribuţie. Premiera va fi pe 10 iunie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri