SUPERJURNAL la Digi24. Cum au decurs filmările în prima zi

Data publicării:
JOJO SI TONY GRECU

„Şi.. acţiune!...Doamnelor şi domnilor, astăzi la "Superjurnal", în prima ediţie”.

„Orice ştire proastă poate deveni o glumă bună!”. Este deviza sub care debutează la Digi24 emisiunea "Superjurnal", prezentată de Toni Grecu.

„Acest format este un proiect care se potriveşte perfect cu Digi24, este un format de ştiri şi nicăieri nu ar fi mers mai bine decât pe o televiziune de ştiri. Oricum, Digi24 este cea mai cool televizune de ştiri şi aici am venit!”, spune Toni Grecu, realizatorul emisiunii.

Jojo citeşte din prompter: „Victor Ponta s-a aliniat la model devansând revoluţia greacă, dar grecii sunt mici copii pe lângă şcoala română americană”.

„Le propunem telespectatorilor noştri o paletă foarte largă şi diversă de subiecte. Avem un reportaj de senzaţie cu secretarul general al Partidului Comunist Român. Nu ştiu dacă ştiaţi că există aşa ceva. E bine, există, iar la Superjurnal îl veţi vedea în carne şi oase! Şi de asemenea vom vedea ce se întâmplă la DNA în ziua de 1 martie”, spune Toni Grecu.

Din echipa care va realiza emisiunea fac parte Claudiu Maier, Jojo, Cătălin Neamţu, Iulian Postelnicu, Cosmin Natanticu şi Gicu Andreescu-Gojira.

Fiind un format nou pe piaţa din România, „Superjurnalul” este o mare provocare chiar şi pentru realizatorii săi.

„Îmi place că e o atmosferă de crunt profesionalism şi nu o spun peiorativ. Îmi place că toate lumea ştie exact ce să facă şi e totul foarte bine organizat”, mărturisește actorul Gicu Andreescu- Gojira.

Eu mă ocup de rubrica de fashion-lifestyle. O să fie o satiră în cel mai frumos sens al cuvântului şi sunt convinsă că o să vă placă”, spune Cătălina Grama - Jojo.

E prima dată pentru mine ca actor când fac aşa ceva. Nu am citit niciodată ştiri până acum. Vom avea un ochi critic foarte activ”, promite actorul Cătălin Neamțu.

O să analizăm ştirile apărute în ultima săptămână, o să le facem bucăţele după care o să le reconstruim într-o formă comică”, arată actorul Claudiu Maier.

Prima ediţie a emisiunii „Superjurnal” va fi difuzată duminică, 1 martie, la ora 22:00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri