Sari la conținut
News Alert

Trupa Depeche Mode a lansat albumul „Spirit”

„Spirit”, cel mai nou album semnat Depeche Mode este disponibil începând de vineri la nivel mondial. Lansarea albumului este urmată de un turneu de promovare ce va debuta pe 5 mai 2017 şi se va încheia pe 23 iulie 2017 în Cluj-Napoca. Global Spirit Tour îi aduce pe Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher în faţă a peste 1.5 milioane de fani din 32 de oraşe din 21 de ţări europene. Pentru concertul din România, trei categorii de biletele sunt deja epuizate.

Depeche Mode In Concert - New York, NY

FOTO: Gulliver/ Getty Images

„Spirit” este cel de-al 14-lea album de studio al trupei Depeche Mode şi marchează prima colaborare cu producătorul James Ford, membru fondator al trupei Simian Mobile Disco, care a mai lucrat cu artişti precum Florence and the Machine şi Arctic Monkeys. Albumul a fost lansat atât în format standard, pe CD, cât şi în ediţie de lux, ce include cinci remix-uri şi un album cu fotografii realizate de Anton Corbijn.

Albumul a primit deja aprecierea criticilor de muzică, Q Magazine numindu-l „cel mai energic album Depeche Mode din ultimii ani”. La începutul lunii februarie a fost lansat single-ul „Where’s The Revolution”, pentru care trupa a realizat primul videoclip din ultimii 4 ani.

Biletele pentru concertul de pe 23 iulie din Cluj-Napoca pot fi achiziţionate online, pe eventim.ro, şi din magazinele partenere.