Sari la conținut

VIDEO. A fost lansat trailerul Sezonului 6 al serialului Game of Thrones

  

FOTO: captura youtube

Cel de-al şaselea sezon al serialului, care va avea premiera pe 24 aprilie, este cu atât mai aşteptat cu cât cartea din care a fost inspirat nu a fost lansată încă pe piaţă, iar fanii nu au niciun indiciu despre ce se va întâmpla cu personajele lor preferate.

În luna ianuarie, George R. R. Martin a anunţat în mod public faptul că a depăşit termenul limită ce i-a fost impus de editorii lui în privinţa predării spre publicare a celui de-al şaselea manuscris din seria „Cântec de gheaţă şi foc” şi că, din acest motiv, volumul în cauză nu va putea fi publicat înainte de debutul celui de-al şaselea sezon din serialul ”Game of Thrones”, care va avea premiera pe postul HBO, pe 24 aprilie.

„Urzeala Tronurilor” este un serial de televiziune produs de HBO sub forma unei fantezii medievale, pe baza romanelor scrise de George R. R. Martin în seria „Cântec de gheaţă şi foc”. Serialul prezintă aventurile dramatice şi intrigile la care participă membrii familiilor Stark, Lannister, Baratheon şi Targaryen, care vor să cucearască Tronul de Fier din regatul Westeros.

Serialul a devenit un veritabil fenomen social, fiind extrem de apreciat de telespectatori pentru interpretările actorilor, complexitatea personajelor, evoluţia firului narativ şi decorurile spectaculoase. „Urzeala tronurilor” a câştigat şi numeroase trofee importante, inclusiv 26 premii Emmy.

Sursa: News.ro