VIDEO. Mariah Carey, playback și defecțiuni tehnice la concertul de Anul Nou din Times Square

Data publicării:
New Year's Eve 2017 In Times Square
Foto: Gulliver/Getty Images

Cântăreaţa americană Mariah Carey a susţinut, în noaptea de Anul Nou, unul dintre cele mai dezastruoase recitaluri din cariera sa, în Times Square din New York, unde defecţiuni tehnice au dezvăluit faptul că a făcut playback, scrie New York Times citat de News.ro.

New Year's Eve 2017 In Times Square
Foto: Gulliver/Getty Images

Mariah Carey a încercat fără succes să atingă notele hitului său ”Emotions”, după ce în urma unei defecţiuni tehnice publicul a remarcat faptul că făcea playback.

Problemele au continuat şi pe parcursul melodiei ”We Belong Together”. În timp ce înregistrarea rula, ea a renunţat să mai cânte.

Un incident de acest tip este foarte rar întâlnit la o televiziune naţională, mai scriu jurnaliştii americani. Mariah Carey, star pop, fenomen al anilor 1990, care a câştigat cinci premii Grammy din 34 de nominalizări, a susţinut ultimul show înainte de miezul nopţii în cadrul “Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve with Ryan Seacrest” transmis de ABC.

”Nu putem auzi”, a spus ea la începutul piesei ”Emotions”, în faţa a peste 1 milion de persoane adunate să vadă coborârea sferei de pe clădirea din Manhattan.

Stând nemişcată, cu o mână în şold, în timp ce muzica se auzea, Carey a spus publicului că nu a fost făcută o probă de sunet adecvată pentru recitalul ei. ”O să cântăm”, a adăugat ea. Vedeta nu a putut însă să atingă notele şi, aparent, uitase versurile.

”Am ratat câte ceva, dar este ceea ce este”, a spus ea. ”Să lăsăm publicul să cânte”, a mai afirmat.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ABC a făcut cadre separate cu mulţimea din Times Square când Mariah Carey a început un moment coregrafic. La un moment dat, cântăreaţa părea că se apără: ”Încerc să fiu un bun sportiv”.

La final, publicul a aplaudat-o. ”Asta a fost”, a spus ea, făcând o pauză pentru efect, ”uimitor”.

A părut că lucrurile s-au remediat odată cu ”We Belong Together”, însă o altă problemă s-a ivit. Mariah Carey s-a oprit din cântat, iar înregistrarea a continuat. ”Nu va fi mai bine de atât”, a spus ea şi a părăsit scena.

Cauza defecţiunii tehnice nu a fost clarificată imediat. După recital, Carey a publicat pe Twitter un mesaj în care a încercat să dea explicaţii, încheiat cu un emoji care exprimă tristeţe. ”Să aveţi un an nou fericit şi cu sănătate! Să închinăm pentru a ajunge de mai multe ori cap de afiş în 2017”, aîncheiat ea.

Mariah Carey, născută pe 27 martie 1970, a devenit cunoscută pe plan mondial la scurt timp după ce şi-a lansat albumul de debut, în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, directorul casei de discuri Columbia, cu care s-a căsătorit în 1993. După divorţul de Mottola, în 1997, a început să introducă elemente hip-hop în piesele sale, însă popularitatea ei a început să scadă în 2001, după ce a părăsit Columbia Records. A revenit în atenţia publicului în 2005, cu un nou album pop, care a impresionat publicul şi criticii de specialitate. De-a lungul anilor, albumele sale s-au vândut în peste 200 de milioane de copii pe plan mondial, iar artista americană a câştigat numeroase trofee prestigioase, inclusiv cinci premii Grammy.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri