Explicația mesajelor bizare de pe contul de Twitter al lui Kanye West: rapperul suferă de tulburare bipolară

Data publicării:
Rapperul Kanye West va candida la alegerile prezidentiale
Rapperul american Kanye West. Foto: Profimedia Images

Kanye West suferă de tulburare bipolară, a anunțat soția sa și vedeta Kim Kardashian, după apariția mai multor mesaje bizare pe contul de Twitter al rapperului. Ulterior, acestea au fost șterse, scrie CNN.

Mesaje au apărut luni noapte pe contul de Twitter al rapperului Kanye West, conform cărora soţia sa Kim Kardashian ar încerca ''să-l închidă'' pe motive medicale. De asemenea, artistul a scris miercuri dimineaţă că a încercat să divorţeze de soţia sa apoi a şters mesajul, câteva minute mai târziu. 

Kim Kardashian a dezvăluit pe Instagram că rapperul a fost diagnosticat cu tulburare bipolară, adăugând că este „incredibil de complicat și dureros” pentru mulți să înțeleagă acest lucru.

"După cum mulți dintre voi știți, Kanye are tulburare bipolară. Oricine suferă astfel sau are o persoană iubită în viața lor cu o astfel de tulburare înțelege cât de complicat și dureros este", a scris ea. Vedeta l-a descris pe soțul său drept o persoană „strălucită, dar complicată”.

„Am înțeles că Kanye este victima unor critici, deoarece este o persoană publică, iar acțiunile sale uneori pot provoca reacții puternice”, a continuat ea. "Cei care sunt apropiați de Kanye știu că este o persoană bună și nu sunt afectați de ceea ce spune chiar dacă uneori, cuvintele nu se aliniază cu intențiile sale".

Kanye West a provocat controverse cu anunţarea candidaturii la preşedinţia SUA, iar alegătorii nu ştiu încă dacă demersul său electoral este real sau doar o strategie pentru a-şi atrage publicitate şi a-şi creşte vânzările de albume. Ulterior, West a postat pe Twitter mesajul că noul său album, "DONDA", va fi lansat vineri.

Editor: Cristina Iancu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri