Mesajele bizare publicate pe contul de Twitter al lui Kanye West la doar o zi după lansarea campaniei pentru președinția SUA

Data publicării:
Rapperul Kanye West va candida la alegerile prezidentiale
Rapperul american Kanye West. Foto: Profimedia Images

Mesaje bizare au apărut luni noapte pe contul de Twitter al rapperului Kanye West, conform cărora soţia sa Kim Kardashian ar încerca ''să-l închidă'' pe motive medicale, precum şi mesaje în care rapper-ul se compara cu Nelson Mandela şi susţinea că filmul "Get Out" este bazat pe povestea vieţii sale, scrie Agerpres, citând Reuters.

Mesajele, care ulterior au fost șterse, au apărut la doar o zi după ce rapperul şi-a lansat campania pentru preşedinţia SUA, cu o adunare electorală organizată la Charleston, Carolina de Sud.

În cadrul acestui eveniment electoral, Kanye West, cu ochii în lacrimi, a făcut referire la o decizie pe care el şi soţia sa au luat-o în legătură cu un avort.

"Kim dorea să ajungă la Wyoming împreună cu un doctor pentru a mă închide, aşa ca în filmul 'Get Out', pentru că m-am plâns ieri cu privire la salvarea vieţii fetelor mele", susţinea unul dintre mesajele pe Twitter ce au fost ulterior şterse.

"Dacă ajung să fiu închis, ca Mandela, o să ştiţi cu toţii de ce", a mai susţinut el într-un alt tweet, de asemenea şters, în care face referire la primul preşedinte de culoare al Africii de Sud, Nelson Mandela, care a stat după gratii aproape 30 de ani, în perioada regimului apartheid.

În alte tweet-uri, de asemenea şterse ulterior, West a făcut apel la Kim Kardashian şi la mama ei, Kris Jenner, pentru a-l contacta la ranch-ul său din Wyoming.

Compania de înregistrări a lui West, UMusic, şi un reprezentant al soţiei sale nu au răspuns solicitărilor de a comenta aceste mesaje.

Kanye West a provocat controverse cu anunţarea candidaturii la preşedinţia SUA, iar alegătorii nu ştiu încă dacă demersul său electoral este real sau doar o strategie pentru a-şi atrage publicitate şi a-şi creşte vânzările de albume.

Ulterior, West a postat pe Twitter mesajul că noul său album, "DONDA", va fi lansat vineri.

West a făcut trimitere la filmul horror "Get Out", care pune accent pe relaţiile inter-rasiale, şi în alte mesaje: "Toată lumea ştie că filmul 'Get Out' e despre mine".

Mai mulţi utilizatori de Twitter, care urmăresc contul rapperului, l-au întrebat dacă se simte bine.

"Am vorbit acum aproape o oră şi părea să se simtă bine", a răspuns Elon Musk, care a anunţat recent că-l susţine pe rapper în cursa pentru Casa Albă, la un mesaj pe Twitter în care era îndemnat "să-l salveze pe Kanye".

Editor: Cristina Iancu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri