Sari la conținut

Video. Noul trailer al sezonului 7 din „Urzeala tronurilor”. Un detaliu ascuns în imagini a atras atenția internauților

Așteptarea s-a terminat. Primul trailer oficial al celul de-al șaptelea sezon al serialului „Urzeala tronurilor” a fost lansat. Cel mai nou sezon din îndrăgitul serial va avea premiera pe 16 iulie.

Imaginile din sezonul „Great War” (Marele Război) dezvăluie o parte din acțiunea episoadelor ce vor urma. Ele ar sugera că personajele principale ar putea ajunge în același loc. Conform trailerului, Cersei Lannister și Daenerys Targaryen se vor întâlni, iar Jon Snow continuă lupta cu White Walkers în nord.

De asemenea, o imagine din trailer publicată pe contul oficial de Instagram Game of Thrones îl are în prim plan pe dragonul Drogon, în timp ce în fundal se vede o bătălie. Detaliile războiului din spate nu au scăpat ochilor ageri ai internauților, care au remarcat că bătălia pare a se da între Casa Lanister și luptătorii Dothraki. 

 

New picture of Daenerys on Drogon! #GoTS7 #daenerystargaryen #emiliaclarke #gameofthrones #hbo

A post shared by InstaThrones (@gameofthronesnotofficial) on

Al șaptelea sezon din serialul „Urzeala tronurilor” va avea opt episoade

Urzeala Tronurilor” este un serial de televiziune produs de HBO sub forma unei fantezii medievale, pe baza romanelor scrise de George R. R. Martin în seria ”Cântec de gheaţă şi foc”. Serialul prezintă aventurile dramatice şi intrigile la care participă membrii familiilor Stark, Lannister, Baratheon şi Targaryen, care vor să cucearească Tronul de Fier din regatul Westeros.

Cel de-al şaselea sezon al serialului „Urzeala tronurilor”, difuzat în primăvara anului 2016, a fost primul din această producţie a postului HBO care a depăşit evenimentele relatate în seria „Cântec de gheaţă şi foc”, notează News.ro.

Serialul a devenit un veritabil fenomen social, fiind extrem de apreciat de telespectatori pentru interpretările actorilor, complexitatea personajelor, evoluţia firului narativ şi decorurile spectaculoase. „Urzeala tronurilor” a câştigat şi numeroase trofee importante, inclusiv 26 premii Emmy.

La rândul lor, cărţile din seria „Cântec de gheaţă şi foc” s-au vândut în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial şi au fost traduse în 45 de limbi.