Video Prima escală a caravanei Digi24, în acest weekend: podul de la Cernavodă

Data actualizării: Data publicării:
turist acasa alexandra catalin

În lunile iulie și august, diminețile de weekend vor începe la Digi24 cu adrenalina dată la maxim și peisaje care-ți taie răsuflarea, în matinalul prezentat de Cătălin Nunu și Alexandra Albu. Caravana „Turist acasă” pleacă la mare vineri, 19 iulie 2019. Cea de-a treia ediție a emisiunii va duce telespectatorii în cele mai frumoase locuri din Dobrogea și de la malul mării.

Prima escală a caravanei Digi24 va fi celebrul pod de la Cernavodă, construit de inginerul Anghel Saligny. Se spune că unul dintre niturile care țin în picioare podul Regele Carol I este din aur masiv. Echipa Digi24 va căuta să descopere cât este mit și cât realitate, de la cei care au fost implicați în proiectul Canalului Dunăre – Marea Neagră.

„Turist acasă" provoacă telespectatorii și echipele de filmare Digi24 la o călătorie fantastică în jurul României, plină de experiențe unice. Imagini spectaculoase transmise în direct de la peste 2000 de metri înălțime, din Vf. Caraiman, de sub apă sau din subteran, la Salina Praid, plimbări cu caiacul în Delta Dunării, flyboarding, sărituri cu parașuta și parapanta, excursii cu balonul cu aer cald, rafting și bunjee jumping.

Urmăriţi emisiunea „Turist acasă", în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 07:00 la 10:00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri