Anne Hathaway a suferit un avort spontan în timp ce juca rolul unei femei însărcinate: „Trebuia 'să nasc' pe scenă în fiecare seară”

Data publicării:
Anne Hathaway
Anne Hathaway. Foto: Profimedia

Actriţa americană Anne Hathaway a dezvăluit că a suferit un avort spontan în 2015 într-o perioadă în care interpreta rolul unei femei însărcinate într-un spectacol de teatru, informează marţi BBC.

Într-un interviu acordat revistei Vanity Fair, celebra actriţă din Statele Unite, în vârstă de 41 de ani, a declarat că prima ei sarcină "nu a funcţionat" întrucât nu a putut să o ducă la termen. "Jucam pe atunci într-un spectacol de teatru şi rolul presupunea că eu trebuia 'să nasc' pe scenă în fiecare seară", a adăugat ea.

Anne Hathaway, care a reuşit după aceea să nască doi băieţi în viaţa reală, a dezvăluit că în perioada de şase săptămâni în care a jucat în acel spectacol, a trebuit să pretindă "că totul era bine".

Ea le-a spus totuşi adevărul prietenilor ei care au venit să o viziteze în culise.

"Era prea mult ca să ţin totul în mine", a declarat ea.

Anne Hathaway a interpretat rolul unei femei pilot care rămâne însărcinată în spectacolul de teatru "Grounded", care a fost jucat pe Broadway timp de şase săptămâni în 2015. Rolul o obliga pe vedeta americană să simuleze că trecea printr-o naştere în fiecare reprezentaţie.

În acea perioadă, vedeta americană suferise un avort spontan.

Actriţa, care este căsătorită cu Adam Shulman, a trecut cu bine peste acea perioadă dificilă şi a rămas din nou însărcinată. Primul lor fiu, Jonathan, s-a născut în martie 2016.

Într-un mesaj publicat pe Instagram în iulie 2019, Anne Hathaway a anunţat că era din nou însărcinată. Cel de-al doilea fiu al cuplului, Jack, s-a născut în noiembrie 2019.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri