Ewan McGregor a fost părăsit de actrița pentru care actorul și-a încheiat căsnicia de 22 de ani

Data actualizării: Data publicării:
ewan mcgregor mary elizabeth getty
FOTO; Gulliver/ Getty Images

Actorul Ewan McGregor a atras atenția publicului, în ultimele luni, după ce și-a părăsit soția alături de care trăia de 22 de ani pentru o actriță mult mai tânără, Mary Elizabeth Winstead.

ewan mcgregor mary elizabeth getty
FOTO; Gulliver/ Getty Images

Actorul de 46 de ani a fost însă părăsit la rândul lui de partenera sa, Mary Elizabeth Winstead, în vârstă de 33 de ani, după ce actrița s-a supărat pentru că a fost etichetată de mai multe publicații ca „distrugătoare de căsnicii”, notează metro.co.uk.

Presa americană scrie că un apropiat al cuplului a declarat: „Mary se simțea rușinată pentru că era numită distrugătoare de căsnicii.”

Actrița a luat această decizie la o lună după ce McGregor a divorțat de soția sa cu care are doi copii și a făcut publică noua relație.

Fosta soția a actorului declara atunci că finalul căsniciei lor a fost „dezamăgitor”.

Ewan McGregor a câștigat premiul pentru cel mai bun actor într-un miniserial sau film de televiziune, la Globurile de Aur din 2018, pentru rolul său din „Fargo”.

Atunci actorul a fost ținta ironiilor după ce, la discursul de primire a premiului a mulțumit și fostei soții, dar și actriței Mary Kate Elizabeth.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri