Sari la conținut

FOTO. Avicii părea „fericit și sănătos” cu o zi înainte să moară. Dj-ul a fost fotografiat cu o băutură în mână

Celebrul DJ suedez Avicii a fost fotografiat relaxându-se cu prietenii, cu o băutură în mână, pe un yaht, în largul coastelor Omanului, cu doar o zi înaintea decesului său, survenit vineri, la vârsta de 28 de ani, informează The Sun.

avicii yacht

FOTO: TMZ

Potrivit site-ului TMZ, Avicii, pe numele său real Tim Bergling, părea "fericit şi sănătos" în compania prietenilor cu care se afla în vacanţă de câteva zile în Muscat, capitala Omanului, potrivit Agerpres.

Citește și ”Reîncepe războiul Iohannis - Dragnea. Cine este arma secretă a președintelui”

Site-ul a postat o poză cu celebrul DJ, făcută joi, cu doar o zi înainte de moartea sa, în care Avicii poate fi văzut la bordul unei ambarcaţiuni, alături de doi prieteni, făcând semnul păcii.

Artistul era cazat la Muscat Hills Resort, unde a fost găsit mort vineri.

CITIȚI ȘI: Boala gravă de care suferea Avicii. Cum se manifestă și ce anume o cauzează

În poză, DJ-ul ţine în mână o băutură, despre care nu se ştie dacă era alcoolică. Într-un interviu din 2013, artistul mărturisise că se lăsase de băut din cauza unei pancreatite acute.

Cu doar câteva zile înainte de a muri, Avicii le-a spus fanilor că se pregăteşte pentru o nouă etapă a vieţii.

Două autopsii au fost efectuate în cazul faimosului DJ, însă anchetatorii au respins orice pistă criminală în cauza decesului, a declarat sâmbătă pentru AFP o sursă din cadrul poliţiei din Oman.

Pe aceeași temă