Gwyneth Paltrow, acuzată că ar fi accidentat un bătrân și a fugit

Data actualizării: Data publicării:
Gwyneth Paltrow
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Actriţa Gwyneth Paltrow a fost acuzată într-un nou proces, marţi, că i-a provocat unui bărbat răni la coaste şi o contuzie după ce a intrat în el pe pârtia de schi din Utah, în 2016, informează apnews.com, citat de News.ro.

FOTO: Gulliver/ Getty Images

Terry Sanderson, în vârstă de 72 de ani, a spus în timpul conferinţei de presă, la Salt Lake City, că a auzit un "ţipăt isteric" când a fost lovit în spate pe pârtia de începători din staţiunea montană Deer Valley, pe 26 februarie 2016. El îşi aminteşte că a fost aruncat înainte şi s-a dezechilibrat înainte de a-şi pierde cunoştinţa. O cunoştinţă care a fost martor la incident a afirmat că Paltrow l-a lovit în spate.  

Paltrow a negat învinuirile prin purtătoarea sa de cuvânt Heather Wilson, care a afirmat într-o declaraţie: "Acest proces este nefondat şi credem că se va face dreptate". 

Sanderson a pretins că actriţa în vârstă de 46 de ani l-a lăsat rănit pe munte şi nu a cerut ajutor. Instructorul de schi care era împreună cu Paltrow şi familia şi prietenii ei a depus o mărturie în care susţine că nu actriţa a fost de vină. 

Acuzatorul a spus că a avut nevoie de aproape trei ani pentru a depune plângere din cauză că a avut probleme cu picioarele, cu avocaţii anteriori şi nu a putut funcţiona corect din cauza contuziei. 

Bărbatul cere despăgubiri de 3,1 milioane de dolari şi a negat că a dat-o în judecată pe Paltrow pentru că este celelbră şi bogată. El a catalogat drept nepoliticos gestul actriţei de a nu îşi cere scuze faţă de ce s-a întâmplat. 

Gwyneth Paltrow, născută pe 27 septembrie 1972, a devenit cunoscută după ce a jucat în filmul ”Seven” (1995), în care l-a avut partener pe Brad Pitt. După rolurile din comedia romantică ”Dincolo de uşi/ Sliding Doors” (1998) şi thrillerul ”O crimă perfectă/ A Perfect Murder” (1998), Gwyneth Paltrow a devenit celebră pe plan mondial graţie rolului din ”Shakespeare îndrăgostit/ Shakespeare in Love” (1998), care i-a adus premiul Oscar şi Globul de Aur. S-a remarcat apoi în filme precum ”Talentatul domn Ripley/ The Talented Mr. Ripley” (1999), ”O familie genială/ The Royal Tenenbaums” (2001), ”Uşuraticul/ Shallow Hal” (2001) şi ”Dovada/ Proof” (2005). Din 2008, actriţa americană interpretează rolul Pepper Potts, asistenta şi iubita personajului Iron Man din francizele cinematografice ”Iron Man” şi ”The Avengers”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri