Sari la conținut

Justin Bieber pune capăt turneului său mondial fără explicații

Justin Bieber le-a făcut luni o surpriză neplăcută fanilor, anunțând sfârșitul prematur al turneului său mondial, pentru care a invocat un motiv "neprevăzut", relatează AFP, preluată de Agerpres.

Barclaycard Presents British Summer Time Hyde Park: Justin Bieber

Foto: Guliver/GettyImages

Cântărețul canadian în vârstă de 23 de ani, care în ultimii ani a fost în atenția presei mai mult din cauza problemelor sale cu justiția decât pentru muzica sa, urma să-și reia turneul "Purpose" - început în 2016 - și să susțină încă 15 concerte în America de Nord și în Asia.

"Din cauza unui lucru neprevăzut, Justin Bieber își va anula ultimele sale concerte din turneul 'Purpose'", a anunțat managerul său într-un comunicat.

"Justin își adoră fanii și detestă să-i dezamăgească", a adăugat el, precizând că cei care și-au luat deja bilete vor primi banii înapoi.

Anturajul lui Justin Bieber nu a furnizat amănunte suplimentare, notează AFP.

În cursul celor 18 luni ale acestui turneu, cântărețul a susținut peste 150 de concerte, care au adus numai în prima jumătate a anului vânzări de 93,2 milioane de dolari, cu o medie de 40.000 de bilete vândute la un concert, potrivit BBC.

Decizia lui Bieber de a-și anula restul turneului vine la câteva săptămâni după ce și cântăreața britanică Adela și-a anulat ultimele două spectacole ale turneului său mondial, la sfatului medicului, din cauza unor probleme la corzile vocale.

Canadianul a fost în atenția presei de scandal în ultimii ani din cauza diverselor sale derapaje. A fost urmărit în instanță pentru participarea la o cursă ilegală de mașini la Miami și pentru că a aruncat cu ouă în casa vecinului său.

Autoritățile chineze au anunțat săptămâna trecută că Justin Bieber nu va putea cânta în China în cadrul turneului său, din cauza unor "probleme de comportament".

În 2014, Justin Bieber, pe atunci în vizită în Japonia, a provocat un scandal în China postând pe internet o fotografie cu sanctuarul controversat Yakusuni din Tokyo, perceput în China și Coreea de Sud drept un simbol al militarismului japonez din timpul celui de Al Doilea Război Mondial. Asta nu a împiedicat ca ultimul său album "Purpose", lansat în 2015, să cunoască un spectaculos succes comercial, datorită unei serii de hituri, printre care și single-ul "Sorry", care a adunat peste 2 miliarde de vizualizări pe Youtube.

 

Pe aceeași temă