Leonardo DiCaprio îi e recunoscător pe viață lui Sharon Stone. Cum l-a ajutat actrița

Data actualizării: Data publicării:
leo și sharon
Foto: Sharon Stone (dr) și Leonardo DiCaprio (st) / Sursa foto colaj: Profimedia Images

Sharon Stone i-a plătit salariul lui Leonardo DiCaprio în 1995, când studioul a refuzat să-l distribuie în drama lui Sam Raimi „The Quick and the Dead” - „Mai iute ca Moartea”. Sharon Stone a fost atunci foarte impresionată de prestația lui DiCaprio și a lui Russel Crowe și a insistat ca cei doi să lucreze alături de ea, chiar dacă DiCaprio nu era un nume atunci, transmite Variety.

DiCaprio a declarat despre Sharon Stone pentru E!: „Nu-i pot mulțumi suficient!”

Leonardo DiCaprio a dezvăluit că i-a mulțumit actriței „de multe ori” pentru că i-a plătit salariul în 1995, când studioul a refuzat să-l atribuie în drama occidentală revizionistă a lui Sam Raimi „The Quick and the Dead” („Mai iute ca Moartea”). DiCaprio tocmai avusese rolul său inovator nominalizat la Oscar din „What’s Eating Gilbert Grape” („Necazurile lui Gilbert Grape”) la acea vreme, iar Stone voia să lucreze cu tânăra vedetă. Ea a fost neclintită în privința distribuirii lui DiCaprio și a lui Russel Crowe în film și a fost dispusă să plătească pentru asta.

„Sharon a spus: „Aceștia sunt cei doi actori cu care vreau să lucrez””, și-a amintit DiCaprio. „Este incredibil. Ea a fost întotdeauna o mare susținătoare a cinematografiei și a oferit altor actori oportunități, așa că sunt foarte recunoscător.”, mărturisește DiCaprio.

„I-am mulțumit de multe ori”, a adăugat el. „Nu știu dacă i-am trimis un cadou real, fizic, de mulțumire, dar oricum nu-i pot mulțumi suficient.”

În „The Quick and the Dead”, Stone a jucat rolul unei pistolare care vizitează un oraș de frontieră și se confruntă cu liderul său (Gene Hackman). În cartea ei de memorii publicată în 2021, „Frumusețea de a trăi de două ori”, ea a dezvăluit că a plătit ea însăși salariul lui DiCaprio, după ce studioul TriStar Pictures a refuzat să-l distribuie (conform Insider).

„Acest puști pe nume Leonardo DiCaprio a fost singurul care a reușit audiția”, a scris Stone, adăugând că a audiat o mână de actori adolescenți pentru rolul The Kid. „După părerea mea, el a fost singurul care a intrat și a plâns, implorându-l pe tatăl său să-l iubească în timp ce murea în scena respectivă.”

Stone și-a amintit că studioul i-a spus: „De ce un necunoscut, Sharon, de ce te împuști mereu în picior?”

„Studioul a spus că dacă îl vreau atât de mult, aș putea să-l plătesc din propriul meu salariu. Așa că am făcut-o”, a continuat Stone.

Dar întâlnirea cu studioul, când a decis să-l plătească pe DiCaprio din banii ei, au motivat-o pe Stone să devină producător, poziție din care ar putea lupta pentru talentele care ar merita cu adevărat.

„Obținerea creditării ca producător, fiind actriță, este adesea considerată în afacerea mea ca un „act de vanitate”, care se traduce că ei te plătesc pentru job, ca să taci naibii și stai deoparte”, a scris Stone în memoriile ei. „Nu voi accepta afacere care se vine din vanitate și le voi spune asta dinainte. Acest lucru este ilegal, spun eu, și îmi place să lucrez în conformitate cu legea. Asta aduce multă tăcere și nu prea multă bucurie la celălalt capăt.”

„The Quick and the Dead” a fost lansat în 1995 alături de alte filme cu DiCaprio, precum „The Basketball Diaries”(„Jurnalul unui baschetbalist”) și „Total Eclipse” („Eclipsă totală”). În anul următor, cariera lui DiCaprio a explodat odată cu succesul filmului „Titanic” al lui James Cameron.

Câștigătorul premiului Oscar, Leonardo DiCaprio, poate fi văzut în cinematografe acum în pelicula „Killers of the Flower Moon” – „Crimele din Osage County: Bani însângerați” - de Martin Scorsese.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri